Koneurakoitsijan ykkösvalinta


  • Markkinoille on jo pitkään odotettu monitoimikonetta 8 - 9 tonnin kokoluokaan. Pienempiä ja suurempia metsäkoneita on toki ollut saatavilla, mutta näihin molempiin ääripäihin liittyy koko joukko ongelmia. Pienet koneet eivät ole riittävän vakaita hakkuutyössä ja suurten koneiden aiheuttamat maasto- ja puustovauriot ovat puolestaan metsänomistajille toistuva painajainen.


  • FinnBull on koneurakoitsijan ykkösvalinta, kun tarvitaan kustannustehokasta pakettia. Haittaa ei ole myöskään kääntyvästä ohjaamosta, mikä takaa kaikissa tilanteissa kuljettajalle selkeän näkymän työsuuntaan. Vastaavia ratkaisuja löytyy yleensä vain kokoluokkaa suuremmista metsäkoneista.


  • Täysin hydrostaattisen voimansiirron ansiosta FinnBull on erittäin käyttäjäystävällinen ja lähes huoltovapaa. Vikaantuvaa mekaniikkaa on erittäin vähän ja kaksi ajovoimansiirron erillistä hydrauliikkapiiriä varmistavat renkaiden pidon kaikissa olosuhteissa.


  • Kuormaimella voidaan saavuttaa 8,5 metrin työulottuvuus. Tämä ja koneen vaatimaton leveys (2,5 m) mahdollistavat kapeiden korjuu-urien ja haamu-urien työskentelymallin, missä kasvavaa puustoa jää harvennukselle nykyistä enemmän. Maapohjan parempi hyödyntäminen näkyy suoraan metsänomistajan tilipussissa.


  • Uusi FinnBull Combi on kannattava investointi. Koneen matala hankintahinta tekee työskentelystä kannattavaa jopa yhdessä vuorossa ja normaalilla viikkorytmillä.


  • Kone valmistetaan Suomessa ja siinä käytetään johtavien toimittajien laadukkaisiksi todettuja komponentteja (Perkins, Black Bruin, Epec jne).