Koneurakoitsijan ykkösvalinta


Markkinoille on jo pitkään odotettu monitoimikonetta 8 - 9 tonnin kokoluokaan. Pienempiä ja suurempia metsäkoneita on toki ollut saatavilla, mutta näihin molempiin ääripäihin liittyy koko joukko ongelmia. Pienet koneet eivät ole riittävän vakaita hakkuutyössä ja suurten koneiden aiheuttamat maasto- ja puustovauriot ovat puolestaan metsänomistajille toistuva painajainen.


FinnBull on koneurakoitsijan ykkösvalinta, kun tarvitaan kustannustehokasta pakettia. Haittaa ei ole myöskään pyörivästä ohjaamosta, mikä takaa kaikissa tilanteissa kuljettajalle selkeän näkymän työsuuntaan. Vastaavia ratkaisuja löytyy yleensä vain monta kokoluokkaa suuremmista metsäkoneista.


Täysin hydrostaattisen voimansiirron ansiosta FinnBull on erittäin käyttäjäystävällinen ja lähes huoltovapaa. Vikaantuvaa mekaniikkaa on erittäin vähän ja kaksi ajovoimansiirron erillistä hydrauliikkapiiriä varmistavat renkaiden pidon kaikissa olosuhteissa.


Kuormaimella voidaan saavuttaa jopa 8,5 metrin työulottuvuus. Tämä ja koneen vaatimaton leveys (2,5 m) mahdollistavat kapeiden korjuu-urien ja haamu-urien työskentelymallin, missä kasvavaa puustoa jää harvennukselle nykyistä enemmän. Maapohjan parempi hyödyntäminen näkyy suoraan metsänomistajan tilipussissa.


Uusi FinnBull Combi on kannattava investointi. Koneen matala hankintahinta tekee työskentelystä kannattavaa jopa yhdessä vuorossa ja normaalilla viikkorytmillä.


Konetta valmistetaan Porvoossa ja siinä käytetään johtavien toimittajien laadukkaisiksi todettuja komponentteja (Perkins, Black Bruin, Epec jne.).


Soita puh. 050 5432645 ja kysy haluamasi kokoonpanon hintaa (hakkuuvarustus ym).


Ensimmäinen uusi FinnBull monitoimikone on toimitettu suomalaiselle asiakkaalle toukokuussa 2017.